2005-07-25 09:22:54• hírek • Szatmar.ro

Új Panasonic modell

20050725m5.JPGÚj fényképezőgéppel jelentkezik a Panasonic, a DMC-FZ30-as a gyártó új csúcsmodellje.

20050725m1.jpgRomániában még nem került forgalomba, várhatóan csak ősszel fog hozzánk eljutni, az új Panasonic DMC-FZ30-as. A Panasonic nemrég jelentett be több új modellt, közülük a leginkább érdeklődéssel várt a termékskálájuk csúcsát jelentő modell, mely számozásából kifolyólag az FZ20-as utódmodellje lesz, mint az kiderül az FZ20 összes hibáját, kijavították az új modellben.

Mit várhatunk az új fényképezőgéptől? Külsőre megőrizte elődje formavonásait, de kerekebb lett, jobban kimunkált, kézbefekvő markolatot kapott. A Leica optika maradt akárcsak a 12x zoom is. A stabilizátorrendszer is megmaradt, de viszont új képérzékelővel rendelkezik, amely nyolc megapixeles felbontású. A gép zoomgyűrűi mechanikusak lettek, és két módválasztó tárcsa van bevezetve, amely egyszerűsíti a kezelését. Fontos újítás a RAW formátum bevezetése, amelyet már sokan várnak.

 20050725m2.jpg                                                                     A gépet felszerelték egy 2" átmérőjű LCD kijelzővel, amely kihajtható és elfordítható, amely szintén újítás az elődjéhez képest. Kapott egy 730-as lítium-ion akkumulátort is. Megnőtt a záridők, témamódok és rekeszértékek köre is. Bővebben a http://www2.panasonic.com weboldalon olvashatunk a gépről.

 

 

 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: